Οι περιπέτειες του Peter Pan

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης η ετήσια παράσταση της Urban Dance Society της Χριστιάννας Σκιαδά. Η παράσταση με θέμα “οι περιπέτειες του Peter Pan” είχε δίωρη διάρκεια και παρουσιάστηκε για δύο συνεχόμενες ημέρες στο κατάμεστο θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης στις 18 και 19 Ιουλίου.

Διαβάστε περισσότερα: Οι περιπέτειες του Peter Pan

Η λίμνη των κύκνων

 Εξαιρετική εμφάνιση από τις μαθήτριες της Urban Dance Society στη «Λίμνη των Κύκνων» από τα Ρώσσικα Μπαλέτα.

Για ακόμα μία φορά οι μαθήτριες της Urban Dance Society της Χριστιάννας Σκιαδά φάνηκαν αντάξιες στο ρόλο τους στην ολιγόλεπτη εμφάνισή τους στη σκηνή στην παράσταση «η Λίμνη των Κύκνων» η οποία παρουσιάστηκε χθές το βράδυ στο ανοιχτό θέατρο του Δήμου Ηλιούπολης από τα Ρώσσικα Μπαλέτα.

Η παράσταση ήταν εδώ και αρκετό καιρό «sold out». Οι πάνω από 1500 θεατές παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον για περίπου 2,5 ώρες το κλασσικό αυτό υπερθέαμα.

Η Urban Dance Society εκπροσώπησε τα Νότια Προάστια με τις μαθήτριές της για δεύτερη φορά, ύστερα από την πολύ επιτυχημένη παράσταση του περασμένου Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά «η Λίμνη των Κύκνων» πάλι από τα Ρώσσικα Μπαλέτα που πλέον οι επισκέψεις τους στην Ελλάδα τείνουν να γίνουν θεσμός.

Διαβάστε περισσότερα: Η λίμνη των κύκνων

Αναπόφευκτο

Αφίσα Αναπόφευκτο

Αγαπητοί μας φίλοι, η ώρα του "Αναπόφευκτου" έφθασε, η παράσταση σύγχρονου χορού που μέσα από τους ήχους των prodigy, tricky, Death in Vegas και τις ευρυματικές χορογραφίες των "Χορευτών της πόλης" by Urban Dance Society, θα αγγίξει ένα από τα πιο καυτά κοινωνικά θέματα της εποχής μας, τις ψυχικές διαταραχές που αναπτύσσονται στα παιδιά και τους εφήβους ύστερα από την αλόγιστη χρήση των social media και των κάθε λογής gadgets. Για δύο παραστάσεις, στο θέατρο Αλκμήνη στο Γκάζι, 4 και 5 Απριλίου 2015. Κρατήσεις και προπώληση εισητηρίων στα γραφεία της Urban Dance Society.

Διαβάστε περισσότερα: Αναπόφευκτο

Boxing vs Dancing

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου, κυρίως παιδιών, εφήβων αλλά και γονιών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα η εκδήλωση "Κρονοτιτανομαχίες" που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ηλιούπολης "Κρόνος" την οποία επιμελήθηκε προσωπικά ένας διακεκριμένος πυγμάχος και συμπολίτης μας ο Στέλλιος Καρδαράς.

Διαβάστε περισσότερα: Boxing vs Dancing